Επιτυχημένη συνεργασία για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο – Πιλοτικό Έργο για τις ΜΜΕ και τους πολίτες της ΕΕ. Δύο νέες εκθέσεις του ENISA για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ανταλλαγής Πληροφοριών και Έγκαιρης Προειδοποίησης (EISAS)

Ο Οργανισμός ENISA της ΕΕ για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο διενήργησε ένα Μεγάλης Κλίμακας Πιλοτικό Έργο για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ανταλλαγής Πληροφοριών και Έγκαιρης Προειδοποίησης (EISAS), ώστε οι επιχειρήσεις και οι πολίτες της ΕΕ να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τις απειλές του κυβερνοχώρου. Η Έκθεση σχετικά με το Μεγάλης Κλίμακας Πιλοτικό Έργο για το EISAS περιγράφει λεπτομερώς τις επιτυχημένες δράσεις του EISAS και προσδιορίζει την οικονομική ωφέλεια της ευρωπαϊκής συνεργασίας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ενώ ο Ενημερωμένος Οδικός Χάρτης του EISAS προβλέπει μελλοντικές δράσεις για το EISAS.

PDF document icon ENISA_EISAS_EL.pdf — PDF document, 362 KB (371153 bytes)

We use cookies to ensure we give you the best browsing experience on our website. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.

Ok, I understand No, tell me more