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Q1: 

 
We note section 2.6 of the Technical Specification section states: 
 
"The deadline for execution and final acceptance of the task is not later than 
the 29th of September 2010 or until a deadline to be agreed with ENISA." 
 
and then in section 2.13, there is a stipulation that ENISA will have thirty 
(30) calendar days in which to accept or reject the guide. 
 
Is the 30 days for ENISA's acceptance or rejection of the guide to occur 
before or after the 29 September 2010 deadline? 

 

A1: 

 
In order to avoid any confusion, the referred text in Article 2.6 shall be slightly 
modified as such: 
 

“The deadline for execution of the tasks and receipt of the „guide‟ is not later 
than the 29th of September 2010 or until a deadline to be agreed with 
ENISA” 
 
The text in Article 2.13 is based on receipt of the finalised ‘guide’ by the 29th 
September 2010 or until a later mutually agreed deadline.  
 
ENISA will therefore have up to 30 days to approve or reject the ‘guide’ from 
this date (or mutually agreed deadline). 

 


