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Question & Answer 
 
 

Q1: 

 
Regarding the documents submission, can you please clarify where 
should be specified the detailed expenses related to LOTS 1 and 2 
(e.g. Travel expenses, Labour hours). Should our company send this 
information in a document attached to the Financial Offer or you just 
want the sum price for the total deliverables? 
  
  

A1: 

 
 A detailed breakdown of expenses must be provided as part of your 
technical offer as requested in the tender specification and more 
specifically in Part 2: Article 2.9 for LOT 1 and Art 3.8 for LOT 2.  
 
As quoted below: 
 
‘The contractor shall provide ENISA with a proposed work plan and an 
estimation of man days required as well as the budget breakdown.’ 

 
A total price must also be provided using the Financial Offer form 
(Annex IV).  

 


